zaterdag 18 augustus 2012

[Review] NYC Mint Macaroon

Toen ik even snel de kruidvat inging voor wat kleine boodschapjes, moest ik natuurlijk wel even langs de nagellak en makeup. Daar zag ik deze hele mooie lak staan van NYC, die vond ik zo prachtig dat ik hem wel mee moest nemen.De lak dekt erg goed, na één laag kun je er al mee door. Ik vind het zelf fijn om er altijd minstens twee laagjes op te doen, maar dit is zeker niet nodig. Ook droogt hij vrij snel!


Bovenstaande foto geeft de kleur het beste weer.


Het kwastje is erg fijn in gebruik. In het potje zit 9,7 ml en dat voor €2,99! Ik ben helemaal enthousiast en ik weet ook zeker dat ik meer nagellakjes van NYC ga kopen. Ze hebben deze lak al vrij lang, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet vaak bij de kruidvat kom en als ik er kom, is het bij die in ons 'stadje'. Hij is niet erg uitgebreid en heeft dan ook bijna geen makeup. 

3 opmerkingen:

 1. This is such a pretty color...looks nice. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. your blog is awesome, your posts are supercool. Though I am having a little problem with the language and the translator but I can't resist myself from being here again n again. Keep it up.
  Feel free to follow my blog-http://sayantini-bhattacharya.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That is a really pretty color! I saw your comment on yenythinks and decided to check out your blog. Unfortunately I don't read dutch, but I translated it to english and read your post! :D

  Check out my blog: xulovesbeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen