About me

Hallo!

Ik ben een Zeeuws, doorsnee meisje. Ik ben niet zo heel bijzonder, mijn kledingstijl ook niet. Van mij hoeft het niet allemaal perfect te zijn, zolang ik maar draag wat ik fijn vind en waar ik me prettig in voel.

In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met winkelen, heerlijk vind ik dat. Ik kan me ook uren vermaken met een tijdschrift in het zonnetje. Verhalen lezen die eigenlijk nergens over gaan, van mensen die voor mij totaal onbekend zijn. Koken, dat is voor mij ook echt een geweldig iets. Een beetje alles bij elkaar in een pan gooien en kijken wat ervan terecht komt. Ik ben dan ook gek op rijst, niks te eten? Ik maak wel iets met rijst.

Ik ben creatief aangelegd en daar ben ik ontzettend blij mee, ik ben net zoals mijn vader. Overal wel iets van kunnen maken, niks weg willen gooien. Uitpuilende laden waar er ooit maar eentje van was, die toen zelfs maar halfvol zat. Mijn kamer staat ook ontzettend vol. Schilderijtjes, kistjes, bakjes.. Alles waar ik maar zelf iets van heb kunnen maken.

Dat was zo'n beetje alles wat ik over mezelf kan vertellen. Nou ja, alles.. Er is natuurlijk nog veel meer. Uitslapen is ook een grote hobby, net als chocolade eten en op de bank liggen tv kijken. Ik ga ook nog naar school en ik hou van mijn vriendinnen.

Een vrij standaard leven dus. Maar weet je wat? Ik ben er vreselijk blij mee!

Nu, twee jaar nadat deze pagina geschreven is, vind ik het ontzettend grappig om dit te lezen. Vandaar dat ik ook heb besloten om de oorspronkelijke tekst te laten staan en er gewoon een stukje bij te schrijven.

Inmiddels ben ik op mezelf gaan wonen in Brabant, Den Bosch om precies te zijn. Een erg leuke stad trouwens! Mijn hobby's zijn op zich niet echt veranderd, al richt ik me op dit moment voornamelijk op mijn HBO studie.