Pagina's

woensdag 8 augustus 2012

[Review] MAX action nagellak

Goede nagellak kan soms best prijzig zijn, maar gelukkig zijn er de budget varianten. Zoals Essence en Catrice. Deze zijn al goedkoop, maar het kan nóg goedkoper! Bij de action hebben ze MAX nagellak in prachtkleurtjes, voor maar €0,49! Ik had al één lakje hiervan en deze al veel gebruikt. Nu heb ik er vrijdag nog 6 bijgekocht.

Van links naar rechts:
Transparant Top Coat - White Cracked - Pink - Purple - L.A. Blue

Ik heb de crack-setjes gekocht, deze zijn €1,44 per stuk en hier zitten 3 nagellakjes in. De prijs is dus zelfs nog goedkoper als dat je de potjes los koopt. Ik had een crack-setje in mijn hand en zag er nog één liggen met een prachtig metallic blauw kleurtje, die ik gewoon moest hebben! De kleur hadden ze helaas niet meer apart, vandaar dat ik deze ook in een crack-setje heb meegenomen. Want ja, voor die prijs kan je maar inslaan hè :')?

Zoals je ziet heb ik het lakje Pink al vaker gebruikt, dit was voornamelijk in nail art en hiervoor werkt hij prima. 

De nagellak ruikt anders dan de meeste nagellakjes, ik vind het nóg een ergere chemische geur hebben en dan heb ik het over de normale lakjes. Toen ik de crack nagellak opende, moest ik echt even mijn neus dichthouden. Wát een geur. Dit is echt geen nagellak geur en het is heel vies. Ik raad je niet aan om met je neus boven het potje te gaan hangen, ook je nagels een beetje uit de buurt houden als het er net op zit. Echt, deze lucht is niet te harden. Bij de normale lakjes is dit gelukkig een heel andere geur.

Het lakt fijn, maar er zijn zeker wel meerdere laagjes nodig. Het heeft zo'n 3 à 4 laagjes nodig en dan is de kleur op zijn mooist. 

L.A. Blue

Ik vind deze kleur echt prachtig!

L.A. Blue met White Cracked
De lak crackt prima, best hevig zelfs. Buiten dat de geur vreselijk is, is het een goede crack lak.

Pink
Deze lak heeft echt een mooie glans.

Pink met Purple
Ik heb hier één laagje van de lak Purple aangebracht, wat eigenlijk gewoon glitters zijn. Hij combineert goed met de lak Pink! 

Best mooi, is het niet? De nagellak blijft bij mij ongeveer een weekje mooi zitten. Hij is er heel makkelijk af te halen met nagellak remover. Ik heb goede ervaringen met deze nagellak van de Action. Het is voor deze prijs echt aan te raden! Ga jij ze inslaan?

5 opmerkingen:

  1. Die crackle lak vind ik best mooi! Bij mij lukt het nooit zo goed haha :P xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die glitters echt superleuk! Action nagellak is opzich prima nagellak ja, en een hele fijne prijs haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke lakjes,

    ik volg je @ bloglovin!
    liefs
    lifeofrosalyn.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb er wel een aantal van de action, maar bij mij blijven ze echt niet zolang zitten hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij toch zeker wel een week hoor :). Met de topcoat ook van de action!

      Verwijderen