Pagina's

zaterdag 11 augustus 2012

[Outfit] Simpel en comfy!

Als ik even snel ergens naar toe moet heb ik niet alle tijd om mijn kleren bij elkaar te zoeken. Dan kies ik voor simpele, comfortabele kleding. Zo ook bij deze outfit!


Zoals je ziet is het erg simpel. Maar dat maakt niet uit toch, voor een vakantiedagje :)? Wat ik in mijn handen heb is een zelf beschilderd koffertje. Hierin zitten nog 3 andere (ook beschilderde) koffertjes! Deze heb ik al een hele tijd terug beschildert, toen ik mijn kamer ging verbouwen. Maar nu weer terug over mijn outfit!

Mijn blouse is een simpele zwarte see-trough blouse van de Primark, voor 8 euro! Het is echt een heel fijne blouse, ik heb gekozen om er een gewoon zwart t-shirtje onder te doen. De bordeauxrode tregging (wat een vreselijk woord, ik ga het voortaan gewoon broek noemen) die ik aan heb is de bekende broek van de pieces! Echt heerlijk zijn die dingen, ik heb een grijze, bordeauxrode en een oudroze. Ze zitten zo lekker en staan ook nog eens bij ontzettend veel. Ze kostten als ik het goed heb maar €16,95 per stuk en voor de 2 €29,95!

Ik heb geen accessoires aan, waarom niet? Ik zal eerlijk bekennen dat ik deze gewoonweg ben vergeten. 


Hier zie je de schoenen die ik aan heb. Zwarte sneakers met zilveren studs (shop jouw studded items). Deze was ik eigenlijk van plan om weg te doen, tot de hele stud trend kwam (zo zie je maar weer wat trends met je doen). Ik vind ze ook nog eens prachtig staan bij de kleur van mijn broek! Ik heb ze ongeveer een jaar geleden gekocht in een schoenenwinkeltje in Antwerpen voor maar €15,-.


Wat ik wel perfect bij deze outfit vind passen, is mijn Ebay vossenring! Deze kost $1 op ebay inclusief verzenden, dat is gewoon geen geld!

Dit was mijn simpele, maar zeker comfy outfit. Heerlijk om te dragen op een vakantiedagje als deze. Ik vind het wel jammer dat ik de accessoires ben vergeten, maar het is geen drama. Iedereen mag er wel eens simpel bijlopen, toch?

9 opmerkingen:

  1. Love STudded Shoes!!! Followed! http://f-ashion-styliste.blogspot.com XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je outfit er erg leuk uit zien !,

    Liefs,
    http://fruivivererisum.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. This is such a cute outfit! It does look comfy! The briefcase is super adorable. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. loved the bag <3
    followed u
    btw like the blog name
    great blog

    BeantwoordenVerwijderen
  5. very very cute!!! Love the bag and that ring, I am now folloing you hun

    www.foreveryoungnfab.com

    BeantwoordenVerwijderen