dinsdag 21 augustus 2012

[Shoplog] Make up en sieraden

Vandaag was geen fijne dag. Ik moest boeken ophalen voor 5 VWO! Ik zie er toch wel tegenop, maar we gaan ervoor. Gewoon mijn best doen en hopen dat het allemaal weer gaat lukken. Ik heb toch niet voor niets die andere jaren gehaald? Ook al denk ik dat elk jaar. 

Ik heb op dit moment ontzettende last van eczeem en ik heb ook veel uitslag van de hitte. Daarnaast ben ik tijdens het boeken kaften ook nog eens door mijn rug gegaan. Ai, niet zo prettig dus. Er zullen dus ook even geen outfit foto's komen, aangezien de uitslag er niet erg mooi uitziet en over mijn gehele lijf zit. 

Vandaag een mini shoplog! Ik laat jullie een paar een aantal aankoopjes zien van de afgelopen week. Dit zijn alleen make up en sieraden! De kleding die ik heb gekocht laat ik hier (nog) niet zien in verband met het foto's maken.


Als eerste deze foundation poeder van de action. De makeup bij de action is altijd lekker goedkoop en voor die prijs niet slecht, dus durf ik het gerust uit te proberen. De prijs zal ongeveer rond de één euro hebben gelegen, dit weet ik niet precies meer. Hier komt vast nog wel een review over!


Bij de Primark heb ik deze simpele, maar leuke oorbellen gehaald. Voor €1,50 is het best te doen, toch?


Deze twee sieraden komen uit een winkeltje in Zaandam waar alle sieraden één euro zijn. Op de achterkant staan nog gewone prijzen, maar toch is het allemaal één euro. Gaaf toch? Ik weet de naam van de winkel niet meer, maar het was iets van 'sieraden één euro'. Iets in die trant. Links zijn een paar oorbellen waar ik erg over twijfelde. Ze zijn schattig, maar ik weet niet of ik ze zal dragen. Maar ja, ze zijn maar één euro. Waarom niet?

Rechts is een (naar mijn idee) prachtige ketting met munten. Ik ben wat minder gecharmeerd door de ketting zelf. Maar eigenlijk vind ik het er ook wel bij passen op de een of andere manier. In ieder geval ben ik héél blij met deze ketting!Hier een lipstick van Essence. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie nude lipstick en uiteindelijk deze voor €1,99 meegenomen. Ik probeer hier ook nog een review over te maken!

Uiteindelijk heb ik nog de NYC Mint Macaroon nagellak gekocht waar ik al een review over gemaakt heb. Deze is hier te lezen.

Dit waren zo'n beetje de make up en sieraden die ik gekocht heb deze week. Ik zal vast en zeker wel iets vergeten zijn, dat zou me niks verbazen haha!

1 opmerking:

  1. Die uilenoorbellen vind ik juist leuk! Leuke sieraden heb je gekocht!

    Ik vind je blog leuk, je hebt er weer een volger bij!
    liefs, ellen

    BeantwoordenVerwijderen