Pagina's

maandag 27 augustus 2012

What's in my bag?

In tegenstelling tot veel andere 'What's in my bag' posts, heb ik er vrij weinig in zitten. Naar mijn idee is het toch aardig wat, maar mijn gedachte verschilt daar dus in haha.




Mijn geliefde deodorant, hij is echt geweldig. Het is 'Axe Anarchy for her' deodorant bodyspray. Een aanrader!


Ik heb al ontzettend veel schuim geprobeerd, maar dit blijft toch echt mijn topper. Mijn Andrelon ruikt wel véél lekkerder (deze heeft geen geur), maar deze vind ik fijner in gebruik. Hij maakt mijn haar tenminste niet hard bij grote hoeveelheden. Cien is het merk van de Lidl.


Een paraplu. Tja, wat kan ik hier over zeggen? Ik weet ook niet zo goed waarom ik er nou een foto van heb gemaakt. Het is altijd handig om bij te hebben in ons kikkerlandje.


Mijn superfijne agenda. Hij is klein en beschadigd niet doordat de buitenkant van plastic is. Ik heb hem bij de Hema gehaald.


Een simpel kammetje en haarspeldjes. Ik krijg het altijd voor elkaar om uitstekende plukjes te krijgen en dan is het toch wel handig om er even een speldje in te steken.


En als laatste, mijn make up producten voor nood. Ik ben een kei in vergeten en ik vergat dan ook altijd om mijn make up in mijn tas te doen. Toen heb ik maar besloten om wat goedkope varianten te kopen en deze altijd in mijn tas te hebben, dan hoef ik mijn spullen niet in en uit te laden. Een paar zakdoekjes is ook altijd handig natuurlijk.

Van links naar rechts:
L'oréal waterproof oil architecte. Mascara Effet Faux Cils. Het is een fijne mascara, maar waterproof? Nee, dat is hij niet.
Hema Eyebrow Gel. Deze smeer ik af en toe op mijn wenkbrauwen, maar hij is vooral handig om vervelende plukjes in je haar weer op hun plek te krijgen.
Hema Concealer Stick 04. Doet gewoon zijn werk.
Hema foundation. Ik gebruik hem vrijwel nooit, maar als ik onderweg toch even foundation nodig heb, ben ik wel blij dat ik hem heb meegenomen.
Hema Cream Eyeshader 01. Een mooie eyeshader en makkelijk in gebruik.
MAX foundation Mineral pressed powder 263. Werkt niet goed als foundation, maar als matterende poeder over je foundation doet hij het prima. Ik neem hem ook vooral mee omdat er ook een spiegeltje in zit.

Zoals je ziet zijn dit allemaal budget-producten. Ik vind het zonde om dure producten aan te schaffen die ik maar heel weinig gebruik. Dit is puur om mijn make up onderweg even bij te werken.

Mijn tas is dus niet erg bijzonder. Ik heb geen zin om kilo's aan spullen mee te zeulen en dit gaat gewoon prima! Ik kom nooit wat te kort. 

2 opmerkingen:

  1. leuke post! Hmm ik denk dat ik die haar mousse ook maar ga kopen. Hoeveel koste die?

    x lifelaughandhappinesss.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem echt al ontzettend lang, geen idee dus. Ik denk niet dat hij duur is hoor! X

      Verwijderen